Costume de baie triangl de dama

Costume de baie triangl sunt la mare cautare in vara anului 2016, pentru combinatia de culori vii, fiind folosite materiale ca poliamida, poliester, nilon si spandex.



Aceste modele de costume de baie sunt mai greu de gasit in Romania, dar va recomandam cateva magazine, unde se gasesc la preturi ieftine online. 


Unul dintre acestea este http://www.emag.ro/costume-de-baie/. Gasiti o varietate de costume de baie sexy, in doua piese sau intregi care pot fi facute cadou. 
Modelele de costume in doua piese raman alegerea sezonului, cu accente retro si culori uni. Acestea sunt comercializate de magazinul online http://bestvalue.ro/costume-de-baie/ 
Daca preferati costume de baie de firme, o alegere potrivita sunt costumele de baie de firma, originale, ce se gasesc la http://www.aboutyou.ro/imbracaminte-costume-de-baie-c-198.html?gen=femei 
Magazinul http://www.dyfashion.ro/costume-de-baie, alaturi de varietatea de produse expuse, ofera si un serviciu, ce consta in schimbarea produsului daca nu-ti place, returnare si transport gratuit.

Costume de baie din doua piese sau intregi la preturi ieftine, se gasesc la https://www.sevensins.ro/costume-de-baie





Vezi modele costume de baie ieftine si costume de baie braziliene.

5 comentarii:

De ce se numesc costume de baie triangl?

Poate se numesc triangl, pentru ca folosesc culori vii, iar partea dintre cupe este de o culoare diferita. Oricum, sunt niste costume de baie sexy.

Pentru că așa se numște firma care le-a făcut ! o.O

Frumos modelul de costum de baie :)

Este cel mai trendy model de costum de baie!

Trimiteți un comentariu